Dierenarts Tannetje Koning over vers vlees of brokken voor honden en katten

  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Dierenarts Tannetje Koning over vers vlees of brokken voor honden en katten

Dierenarts Tannetje Koning over vers vlees of brokken voor honden en katten

In dit interview hebben wij het genoegen om te spreken met dierenarts Tannetje Koning over honden en kattenvoeding. Je hoort haar praktijkervaringen en verhalen over natuurlijk vers vlees voeding ten opzichte van hondenbrokken.

Tannetje Koning vertelt wat de nadelen zijn van hondenbrokken en kattenbrokken. Ze legt duidelijk uit wat er in hondenbrokken zit vermalen en dat dit ontstekingen, en zelfs kanker op de lange termijn, kan veroorzaken.

Schokkend is om te zien dat 70% van alle honden en katten die als laatste redmiddel bij haar terecht komen met chronische klachten zoals huidproblemen, allergieën, darm- en maagklachten helemaal opknappen. Het zijn honden die vaak al jaren kampen met ernstige problemen en waarbij hun eigen dierenarts weinig tot geen positieve resultaten behalen.

Hoe Tannetje deze resultaat al jarenlang boekt bij de honden en katten die bij haar terecht komen, wordt ontmaskerd in onderstaande video!

Tannetje Koning heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van hondenvoeding en is inmiddels een bekend fenomeen op het gebied van vers vlees. Ze heeft ook een boek geschreven genaamd: Voer voor carnivoren.

Tannetje doet ook aan homeopathie, acupunctuur, Chinese kruiden en nog veel meer andere zaken om honden en katten met problemen weer op de been te krijgen.

Loved this? Spread the word


Related posts

​​​​Ziekte van Aujeszky

​Read More

De waarheid over brokken

​Read More

​​​​Interview #3: Op bezoek bij dierenarts Erwin van Gijtenbeek

​Read More

KVV (kant en klaar vers vlees voeding voor honden)

​Read More
Leave a Repl​​​​​y

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe to our newsletter now!