"Het creëren van een

beter leven voor honden & de mensen die van hen houden. Iedere hond verdient namelijk een optimale gezondenheid en een zo vrij mogelijk leven!

Maurice Flinterman Happy Dog Academy

Over Mij.

Hi,

Ik ben Maurice Flinterman, de trotse eigenaar van Happy Dog Academy! Al 34 jaar zijn honden mijn grote passie en daarom heb ik 10 jaar geleden besloten om dit te combineren met mijn tweede grote passie: Online Ondernemen.

Via mijn Academy probeer ik zoveel mogelijk hondeneigenaren en hun honden te helpen, omdat ik zelf weet hoe het is om vast te lopen met je hond, zowel op het gebied van gezondheid als gedrag. En simpelweg gewoon niet te weten wat je moet doen en met je handen in het haar te zitten.

Het doel van mijn Academy is educatie, dat is immers waar alles begint. Educatie op het gebied van training & gezondheid.

Uiteindelijk wil elke hondeneigenaar een hond die gezond is, lekker in zijn vel zit en luistert, zodat zijn hond de vrijheid kan krijgen die hij verdient! Zodat een wandeling ook simpelweg ontspanning is.  

Via de Academy probeer ik mijn steentje bij te dragen om zodoende een beter leven te creëren voor honden en de mensen die van hen houden.

Happy Dog Academy, herder, komen als je roept, puppytraining
Happy dog academy, herders, training herder, training, hondentraining