"Verleden tijd: Vieze honden en sterk ruikende vachten dankzij deze natuurlijke hondenshampoo!"

natuurlijke hondenshampoo van dierbewust
 • Reinigt huid & vacht: dat wil zeggen verwijdering van vuil, schilfers en korsten etc.;
 • Helpt bij jeuk & eczeem: door het gebruiken van Aloë Vera wordt jeuk verlicht, eczeem verzacht, de huid gekoeld en gekalmeerd;
 • Vermindert hondengeurtjes: de shampoo zorgt voor een fris ruikende vacht;
 • Hydrateert huid & vacht: de havermout en Aloë Vera hydrateren en verzorgen de huid en de vacht van jouw hond;
 • Zorgt voor een gezonde, glanzende & zachte vacht;
 • 100% Natuurlijk: de natuurlijke ingrediënten zijn zacht voor de huid voor honden met huidproblemen. De PH waarde is gebalanceerd voor de huid van je hond en zacht voor de gevoelige huid.

100% NATUULIJKE HONDENSHAMPOO

Optimale verzorging voor de gevoelige huid: Onze unieke formule geeft jouw hond een gezonde, zijdezachte vacht die straalt en heerlijk fris ruikt.

"Verleden tijd: Vieze honden en sterk ruikende vachten dankzij deze natuurlijke hondenshampoo!"

WAT IS HET PROBLEEM MET DE MEESTE HONDENSHAMPOOS?

Het probleem met de meeste hondenshampoos is dat er veel gebruik wordt gemaakt van chemische stoffen, zoals parabenen, alcohol, synthetische geuren en sulfaten.

De hondenhuid kan slecht reageren op deze chemische stoffen… helemaal als je hond al last heeft van een allergie of een huidirritatie.

Niet alleen kunnen de chemische stoffen in een gewone hondenshampoo irritatie veroorzaken aan de huid van je hond, maar zij kunnen ook andere huidproblemen veroorzaken, zoals dermatitis, allergieën, jeuk, roodheid en geïrriteerde huid.

Dit terwijl elke hondenliefhebber juist de huid en vacht van zijn hond in optimale conditie wil houden.

IS HET WASSEN VAN MIJN HOND MET SHAMPOO SLECHT?

Een hond heeft van nature een beschermlaag op zijn huid zitten die hem hond beschermt tegen uitdroging, infecties en stugheid van de huid. Als je een hond met regelmaat gaat wassen met shampoos dan tast je deze beschermlaag aan.

Wanneer je de huid te vaak of met een verkeerde shampoo wast, kan deze beschermlaag verdwijnen.

Dit is dus óók de reden waarom je geen gewone mensenshampoo moet gebruiken!

Hondenshampoos verschillen in een aantal opzichten van shampoos voor mensen:

 • De pH (zuurgraad) is aangepast aan de huid van het dier. Er zit een fors verschil tussen de pH van de hondenhuid en de mensenhuid;
 • Hondenshampoos hebben vaak een sterker reinigend vermogen;
 • De shampoo moet zeer goed uitspoelbaar zijn, omdat resten opgelikt kunnen worden door de hond.

Om te voorkomen dat je de beschermlaag aantast, is het dus goed om de milde natuurlijke hondenshampoo van bijvoorbeeld Dierbewust te gebruiken. Deze verstoort de beschermlaag niet en houdt de huid en vacht in perfecte conditie.

ERVAART JE HOND JEUK OF ECZEEM? 

Deze speciale natuurlijke hondenshampoo is ontworpen om verlichting te bieden. Met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten helpt deze shampoo om jeuk te verminderen en eczeem te verlichten, waardoor je trouwe viervoeter weer comfortabel kan genieten van een gezonde en gelukkige huid."

Dit geeft elke hondenliefhebber de mogelijkheid om hun trouwe viervoeter weer heerlijk te laten ruiken met behulp van deze bijzondere 100% natuurlijke shampoo

DE KRACHT VAN DEZE NATUURLIJKE INGREDIENTEN UIT DE SHAMPOO

Lavendel olie

Lavendel olie is een zoete, bloemige, kruidachtige, lekker ruikend en staat bekend om rustgevende, kalmerende eigenschappen. Het is rustgevend, kalmerend, ontspannend, herstellend, reinigend, zuiverend en balancerend.

Zo is lavendel helend bij wondjes, verzachtend in de huidverzorging, licht verdovend bij pijn, ontspannend bij alle vormen van verkrampingen, insecten- en parasieten-verdrijvend en regulerend bij gespannenheid. Verder werkt lavendel versterkend op het immuunsysteem.

Aloë Vera

Aloë vera bevat diverse vitamines, zoals vitamine A, C, E, B3, B6, B11 en B12 en mineralen als, calcium, zink, ijzer, kalium, magnesium, natrium, koper, fosfor, strontium, tin, en kobalt. De aloë vera plant beschikt over 20 verschillende aminozuren die belangrijk zijn voor het lichaam.

Aloë vera heeft een ontgiftende werking, het zorgt ervoor dat gifstoffen uit het lichaam worden verwijderd. Het stimuleert de doorbloeding en werkt verzachtend en hydraterend. Het kalmeert en koelt de huid.

Aloë vera kan ook gebruikt worden tegen huidproblemen als eczeem, wondjes, acne, ontstekingen of een zwelling. Door de gel in de huid te masseren kunnen huidproblemen verminderen.

Tea Tree Olie

Tea tree heeft een bacteriedodende en antiseptische werking. Zie het als een natuurlijke desinfecteergel. Met tea tree desinfecteer je bijvoorbeeld een wondje (zoals snij- en brandwonden en insectenbeten)  op natuurlijke wijze en helpt het bij genezen. Tea tree olie ken helpen tegen bacteriën, schimmels virussen en insecten.

Pepermuntolie

Pepermuntolie heeft een kalmerende werking op het lichaam en geeft een verkoelend gevoel. Daarnaast bevat het ook antimicrobiële eigenschappen.

REINIGT HUID & VACHT EN VERMINDERT VIEZE HONDENGEURTJES

WAAROM KIEZEN VOOR DEZE NATUURLIJKE HONDENSHAMPOO VAN DIERBEWUST?

Doordat de hondenshampoo van Dierbewust volledig bestaat uit natuurlijke ingrediënten kun je jouw hond veilig wassen, zonder de natuurlijke weerstand van zijn huid aan te tasten.

Sterker nog, de weerstand van zijn huid en de vacht wordt juist versterkt, omdat de kans op huidirritaties en allergie afneemt door het gebruik van deze hondenshampoo.

Door het gebruik van hydraterende ingrediënten – zoals havermout en aloë vera – wordt de vacht en de huid van je hond goed gehydrateerd.

De shampoo bevat tevens glycerine om glans, gezondheid en voeding aan de vacht van je hond toe te voegen en tegelijkertijd de huid in topconditie te houden. Door het gebruik van aloë vera, kan jeuk worden verlicht, eczeem worden verzacht en de huid wordt gekoeld.

Jouw hond verdient een gezonde en glanzende vacht!

MIJN DUBBELE 100% 30-DAGEN NIET GOED GELD-TERUG-GARANTIE

Als je me al een tijdje volgt, weet je dat ik transparant wil zijn en alleen 100% tevreden klanten wil. Als jij niet blij bent, ben ik dat ook niet. Daarom geef ik op mijn producten en services altijd een dubbele 100% geld-terug-garantie. Dat is bij de producten op deze pagina niet anders.

Je hoeft dus niet nu al te beslissen. Ik geef je graag 30 dagen de tijd om de kruidenbalsem uit te proberen. Als je niet volledig tevreden bent, hoef je alleen de producten terug te sturen en dan stort ik jouw geld volledig terug.

ALLEEN VANDAAG: SPECIALE DEAL VANWEGE DE LANCERING VAN ONS SPLINTERNIEUWE PRODUCT!

KOOP 1 FLES

NATUURLIJKE HONDENSHAMPOO 200 ML

€ 34.90 per stuk

 • 100% natuurlijk
 • Geen geur-, kleur- of smaakstoffen
 • Vrij van giftige stoffen en metalen
 • Diep reinigend
 • Veilig voor honden met allergiën
 • Voor mens en dier

KOOP 6 FLESSEN
MET 38,4% KORTING

NATUURLIJKE HONDENSHAMPOO 200 ML

€ 209,40  € 129,00

38,4% Korting (21,5 per fles)

 • 100% natuurlijk
 • Geen geur-, kleur- of smaakstoffen
 • Vrij van giftige stoffen en metalen
 • Diep reinigend
 • Veilig voor honden met allergiën
 • Voor mens en dier

100% Tevredenheidsgarantie

We hebben binnen 30 dagen een niet tevreden, 100% je geld terug garantie. Dit waarborgt ons vertrouwen en helpt jou om risicoloos dit waardevolle product aan te schaffen. Als jij om wat voor reden geen resultaat behaalt of verandering ziet bij jouw hond, dan storten wij je geld terug. Deze garantie zorgt ervoor dat we alleen het beste product op de markt (willen) brengen.

Veel Gestelde Vragen

Wat als deze 100% natuurlijke shampoo van Dierbewust niet helpt?

Is het echt veilig om de 100% natuurlijke balsem te bestellen via jouw website?

Wat zijn de ingrediënten van de hondenshampoo?

Hoeveel wasbeurten kan ik uit een fles natuurlijke hondenshampoo halen?

Hoelang duurt het voordat ik mijn hondenshampoo in huis heb?

Is dit een abonnement?


Copyright - Happy Dog Academy